Tafelkleed rechthoek 150cm x 250cm – Mastic

Tafelkleed rechthoek 150cm x 250cm – Mastic

Luxe tafellaken van Today: mooi, stijlvol en heel eenvoudig in gebruik.
Met het tafellaken van Today verander je je interieur in een handomdraai. Een mooi tafellaken mag bij geen enkele gelegenheid ontbreken. Naast een beschermende functie, zorgt het laken voor een mooie wijze van dekken van de tafel. De sfeervolle bruine tint geeft de finishing touch aan je interieur.
De afmetingen voor dit tafellaken zijn 150 cm breed met een lengte van 250 cm. Het tafellaken is gemaakt van polyester. Dit materiaal maakt het tafellaken sterker en duurzamer dan katoen. Het laken is vormvast, kleurecht en bovendien strijkvriendelijk. Het tafellaken is wasbaar op max. 30 A?C, maar mag niet in de droogtrommel.

Vitrage gordijn Portofino blue: mooi, stijlvol en heel eenvoudig op te hangen.

Met de kant en klaar vitrage gordijn van Today verander je je interieur in een handomdraai. De collectie vitrage gordijnen bestaat uit een lijn van 6 kleuren. De sfeervolle kleur geeft de finishing touch aan je interieur.

Het gordijn is aan de bovenkant afgewerkt middels een metalen ring. De gordijnen met ring zijn heel eenvoudig te plaatsen. Schuif hem simpelweg over de roede heen en hij hangt al.

De afmetingen voor dit gordijn zijn 135cm breed met een lengte van 240cm.

Het gordijn is gemaakt van polyester. Deze is wasbaar op max. 30 A?C, maar mag niet in de droogtrommel.

tafelkleed rechthoek mastic
tafelkleed rechthoek mastic

De tafelkleed rechthoek 150cm x 250cm – Mastic in het kort

Breedte: 150cm

Lengte: 250cm

Polyesther
Taupe

De tafelkleed rechthoek 150cm x 250cm – Mastic is onder andere verkrijgbaar bij