1 november 2019

Onze winkels

2L Home & Garden is specialist in verschillende productcategorieën. Al onze producten zijn in onze winkels te koop. Wij zijn specialist in onder andere palletkussens, terrasverwarming en hondenkussens. Bekijk hieronder het overzicht van onze winkels.


2L Homelogo-2lhome

2L Home is de hoofdwinkel van 2L Home & Garden. Jij als particulier kan hier al onze producten kopen. We hebben een fantastisch aanbod huis en tuin artikelen. Alle producten gaan door een streng selectieproces. Wij verkopen enkel producten van A merken met uitzonderlijke kwaliteit. Hierbij houden we altijd de verkoopprijs nauwlettend in de gaten. Wij staan ervoor dat huis en tuin decoratieartikelen voor iedereen betaalbaar moet zijn. Daarom bieden we enkel producten aan die hieraan voldoen.

Ga naar 2L Home.nl

 


Palletkussenwinkel.nllogo-palletkussenwinkel

Palletkussenwinkel.nl is de specialist op het gebied van palletkussens. Wij verkopen alle palletkussens van alle A merken. Daarbij hebben we een prachtige collectie palletkussens van ons eigen merk 2L Home & Garden.

Ga naar Palletkussenwinkel.nl


Hondenkussens.nllogo-hondenkussens.nl_2

Hondenkussens.nl is de specialist op het gebied van hondenkussens en hondenbedden. Jouw hond verdient enkel de allerbeste slaapplaats. Dit is niet alleen goed voor zijn gewrichten maar ook voor een goede (nacht)rust. In onze winkel vind je mooie merken en prachtige hondenkussens. Vind jouw perfect kussen tussen één van onze 500(!) kussen tellende assortiment.

Ga naar Hondenkussens.nl


Hartman Tuinsets.nllogo-hartmantuinsets

Hartman tuinsets koop je op HartmanTuinsets.nl. Wat mooi is moet mooi blijven. Met meer dan 50 jaar ervaring biedt Hartman veel aandacht en tijd in het maken van kwaliteitsproducten.Wij hebben alles van het merk Hartman. Van de mooiste tuinsets, tuinstoelen Sophie tot aan loungesets en tuinkussens. We kunnen snelle levertijden garanderen op alles. Zo kan je deze week al genieten van je nieuwe tuinset.

Ga naar HartmanTuinsets.nl